Aangenaam George Hambarian

Ik ben een vader van 2 en een arts die zeer begaan is met zijn cliënten. Voordat ik bij Laboritas kwam werken was ik in opleiding tot psychiater en zat in het 3e jaar van de opleiding. In totaal heb ik 5 jaar ervaring binnen de reguliere en crisis psychiatrie. Ik ben veranderd van richting, omdat ik ook veel interesse had in projectmatig werken en verscheidene facetten rondom de directe patiëntenzorg. De fijne balans tussen enerzijds het menselijke gesprek en anderzijds de organisatie en stroomlijning van processen is wat ik heb gevonden bij Laboritas.

 

Vanaf de eerste dag ben ik hartelijk ontvangen en ingewerkt. Men is geduldig en de drempel om iemand mee te laten kijken is laag. Er werd geen nadruk gelegd op productiedraaien en er werd goed nagedacht over hoe de psychiatrische kennis die ik heb in te zetten binnen het bedrijf. Er is sprake van samenwerken waarbij hiërarchie achterwege wordt gelaten. Ik werd binnen het bedrijf geïntegreerd om wie ik was en niet gemaakt tot wat ik had moeten zijn.

 

Ik heb altijd iets willen doen met psychiatrie en precies door deze gevarieerde kennis had ik besloten om te solliciteren naar een vak waarin mijn psychiatrische kennis waardevol is en ik deze kan inzetten om patiënten te begeleiden naar de juiste zorg. Immers de meest ingewikkelde casus binnen de bedrijfsgeneeskunde zijn van psychiatrische aard. Laboritas geeft mij deze kans en meer; zij stimuleren juist het oppakken van persoonlijke projecten en het wederzijds leren. Hierdoor ontstaat een fijne omgeving om in te werken, te leren en vooral te groeien.