Ik ben arts

Ben je basisarts en of kom je uit een andere discipline? Dan kun je na een interne opleiding en veel training “on the job” aan de slag binnen de sociale bedrijfsgeneeskunde. Onder supervisie van de bedrijfsarts voer je zelfstandig spreekuren. 
Ben je enthousiast over de rol van de Bedrijfsarts? Dan kun je aansluitend de opleiding tot bedrijfsarts in.

 

George Hambarian: 

‘Ik ben een vader van twee kleine kinderen en een arts die zeer begaan is met zijn cliënten. Voordat ik bij Laboritas kwam werken, was ik in opleiding tot psychiater en zat in het derde jaar van de opleiding. In totaal heb ik vijf jaar ervaring binnen de reguliere en crisispsychiatrie. Ik ben veranderd van richting, omdat ik ook veel interesse heb in projectmatig werken en verscheidene facetten rondom de directe patiëntenzorg. De fijne balans tussen enerzijds het menselijke gesprek en anderzijds de organisatie en stroomlijning van processen is wat ik heb gevonden bij Laboritas.

Vanaf de dag één ben ik hartelijk ontvangen en ingewerkt. Men is geduldig en de drempel om iemand mee te laten kijken is laag. Er werd geen nadruk gelegd op productiedraaien en er werd goed nagedacht over hoe de psychiatrische kennis die ik heb in te zetten binnen het bedrijf. Er is sprake van samenwerken waarbij hiërarchie achterwege wordt gelaten. Ik werd binnen het bedrijf geïntegreerd om wie ik ben en niet gemaakt tot wat ik had moeten zijn.

 

Ik heb altijd iets willen doen met psychiatrie en precies door deze gevarieerde kennis heb ik besloten om te solliciteren naar een functie binnen het vakgebied waarin mijn psychiatrische kennis waardevol is en ik deze kan inzetten om patiënten te begeleiden met de juiste zorg. Immers zijn de meest ingewikkelde casussen binnen de bedrijfsgeneeskunde van psychiatrische aard. Laboritas geeft mij de kans om te ontwikkelen en meer; zij stimuleren juist het oppakken van persoonlijke projecten en het wederzijds leren. Hierdoor ontstaat een fijne omgeving om in te werken, te leren en vooral te groeien.’

Onze diensten

Preventie

De bedrijfsarts staat aan de basis van goed bedrijfsgeneeskundig advies.

Full Service Arbodienstverlening

De bedrijfsarts staat aan de basis van goed bedrijfsgeneeskundig advies.

Inzet Arboprofessionals

De bedrijfsarts staat aan de basis van goed bedrijfsgeneeskundig advies.

Positieve gezondheid

De bedrijfsarts staat aan de basis van goed bedrijfsgeneeskundig advies.