Kennismaking met de oprichters

Laboritas – Positief werkzaam

Inmiddels bestaat Laboritas zo’n 1,5 jaar. Dat maakt haar een nieuwkomer in de bedrijfsgeneeskundige wereld. Het wordt hoog tijd om Laboritas met haar professionals, specialismen en diensten eens beter te leren kennen. In dit artikel stellen de oprichters van Laboritas zich aan u voor.

Koos Oosthoek

Koos is een van de twee oprichters die begin 2019 begonnen zijn met Laboritas. Ik heb de focus op optimalisering van processen en weet als geen ander dat het de mensen zijn die het verschil maken. Mijn grootste passie is de mensen hierin meenemen door ze te faciliteren en ze te stimuleren in hun werk en in hun ontwikkeling, volgens het motto: de organisatie (Laboritas) kan alleen maar groeien als de mensen groeien. Ik heb een gevarieerde werkervaring op gedaan als directielid bij verschillende arbodiensten. Verder ben ik vader van 2 volwassen dochters, en breng ik mijn vrije tijd bij voorkeur door op het water in mijn zeiljacht.

Jan Rens Klaarenbeek

Jan Rens is de andere oprichter van Laboritas en de vakinhoudelijke professional. Ik ben een bevlogen en gepassioneerd bedrijfsarts. Een mij tijdens mijn studie overkomen bedrijfsongeval heeft mij doen besluiten te kiezen voor dit mooie vak.

Inmiddels heb ik de afgelopen meer dan 20 jaar binnen de bedrijfsgeneeskunde een zeer gevarieerde loopbaan binnen  kleine en grote arbodiensten gehad. Mijn passie is, naast natuurlijk de inhoud van het vak, het begeleiden en opleiden van jong professionals.  Dit doe ik op een coachende, open en verbindende wijze. Naast mijn werk ben ik voor alles een familyman en geniet ik op de vrije momenten van mijn gezin met onze 4 honden en 5 katten.