Aangenaam Asahi Oehlers

Als ondernemende organisatie zit groei in ons DNA. Dat betekent dat we continu ontwikkelen en het liefst in snel tempo. Zonder daarbij onze kernwaarden Positief | Flexibel | Stabiel | Werkend uit het oog te verliezen. We groeien en ontwikkelen om u de bedrijfsgezondheidszorg te kunnen bieden zoals u dat wenst. Maak kennis met onze Stafbedrijfsarts van het eerste uur; Asahi Oehlers.

Na jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt, heeft Asahi Oehlers in 2012 de overstap gemaakt naar de bedrijfsgeneeskunde. Zij mocht in de afgelopen jaren klanten uit een breed beroeps-pallet ondersteunen en begeleiden, zoals grote en kleine zorginstellingen, gemeentelijke instellingen, productie. Deze verscheidenheid aan klanten, maakt voor mij mijn werk uitdagend, veelzijdig en kleurrijk.

Maar Asahi is niet alleen “bedrijfsarts”. Zij is ook een echtgenote en moeder van 2 kids. Asahi maakt graag tijd vrij tijd voor haar moestuin, sporten, sociale contacten en activiteiten voor de kickboks-club.

Het antwoord op de vraag: “Waarom “maak je tijd”?” Omdat het in deze tijd juist zo belangrijk is om in jezelf te investeren en de dingen die jij leuk vindt. Op die wijze hou je zelf de regie op een goede balans tussen werk en privé.

Als persoon zijnde is Asahi positief ingesteld en waardeert zij de kleine dingen in het leven. Asahi is ook van mening dat een positieve instelling, een mooie bijdrage kan leveren aan het algehele welzijn en het herstel van eenieder. Kijken naar wat wèl kan en niet naar wat niet kan. Op die manier pak je de regie op je eigen (positieve) gezondheid.