Aangenaam Ellen Wissink

Als jonge organisatie zit groei in ons DNA. Dat betekent dat we continu ontwikkelen en het liefst is snel tempo. Zonder daarbij onze kernwaarden Positief | Flexibel | Stabiel | Werkend uit het oog te verliezen. We groeien en ontwikkelen om u de bedrijfsgezondheidszorg te kunnen bieden zoals u dat wenst. Daarom zullen we met trots regelmatig nieuwe collega’s voorstellen. Vandaag Ellen Wissink.

Ellen is een ervaren adviseur op het gebied van arbeidsomstandigheden en veiligheid en een gecertificeerde arbeidshygiënist.

“Mijn persoonlijke doel is om bedrijven op een efficiënte, daadkrachtige en praktijkgerichte wijze te adviseren. Ik ben een denkende doener “.

Ellen kan u helpen met de veiligheid en gezondheid in de breedste zin van het woord. Haar expertise ligt bij beleidsadvisering en managementsturing en het uitvoeren, begeleiden en toetsen van (grootschalige) RI&E’s en verandertrajecten. Ook geeft ze adviezen/trainingen op het gebied van gevaarlijk stoffen, biologische agentia, geluid en trillingen, binnenklimaat en fysieke belasting.

Ze is moeder van 2 kinderen die ze zoals ze zelf zegt: met veel plezier overal ter wereld mee naartoe neemt om haar 3 grote passies uit te voeren: reizen, eten en fotografie.

Wilt u weten wat Ellen op gebied van veiligheid voor u kan betekenen? Maak dan gebruik van ons ‘risicoloze aanbod’. Neem hiervoor contact op via +31 85 0022939