Aangenaam Paul de Wit

Als jonge organisatie zit groei in ons DNA. Dat betekent dat we continu ontwikkelen en het liefst is snel tempo. Zonder daarbij onze kernwaarden Positief | Flexibel | Stabiel | Werkend uit het oog te verliezen. We groeien en ontwikkelen om u de bedrijfsgezondheidszorg te kunnen bieden zoals u dat wenst. Daarom zullen we met trots regelmatig nieuwe collega’s voorstellen. Vandaag Paul de Wit.

Paul is een ervaren bedrijfsarts die al meer dan 25 jaar actief is in de sociale geneeskunde. Behalve bedrijfsarts is hij actief geweest in verschillende managementfuncties ook buiten de bedrijfsgezondheidzorg. Het grote voordeel hiervan is dat hij zich als geen ander kan verplaatsen in de rol en positie van de werkgever. Waarbij hij uiteraard oog houdt voor de werknemer en duurzame re-integratie.

“Een belangrijke drijfveer voor mijn werk als bedrijfsarts is een brede benadering van ziekte en verzuim. Vaak speelt er meer dan een louter medisch probleem en zijn er ook vaak andere dan medische oplossingen mogelijk.”

Paul is woonachtig in de omgeving Helmond en werkt op onze locatie in Eindhoven. Hij is getrouwd, en heeft een “koningsgezin” met 2 kinderen die inmiddels zelfstandig wonen.

Wil je kennismaken met Paul of op flexibele wijze gebruik maken van zijn kennis en expertise? Neem hiervoor contact op via +31 85 0022939