Ik ben Arbodienst verlener

Als arbodienstverlener ben ik enorm gebaat bij concreet en helder advies van de bedrijfsarts. Dat geeft mij de basis mijn dienst verlening verder op te bouwen. De professionals van Laboritas zoeken in hun advisering nadrukkelijk de samenwerking met mijn professionals. En dit vertaalt zich naar goed toepasbare aanwijzingen en accurate beantwoording van de vraagstelling. Hierbij is de wisselwerking tussen mijn arboprofessionals en de bedrijfsarts van cruciaal belang.

‘Samenspel’

Het blijft tenslotte een samenspel met als gemeenschappelijk doel de gezamenlijke klant en zijn werknemers van goed advies te voorzien dat leidt tot een meer dan adequate verzuimbegeleiding.

Onze diensten

Preventie

De bedrijfsarts staat aan de basis van goed bedrijfsgeneeskundig advies.

Full Service Arbodienstverlening

De bedrijfsarts staat aan de basis van goed bedrijfsgeneeskundig advies.

Inzet Arboprofessionals

De bedrijfsarts staat aan de basis van goed bedrijfsgeneeskundig advies.

Positieve gezondheid

De bedrijfsarts staat aan de basis van goed bedrijfsgeneeskundig advies.