Vacature Arboverpleegkundige

Vacature Arboverpleegkundige 28-40 uur op diverse locaties door het land! 

Wie zijn wij?
Arbodienst VaardigWerk & Laboritas maakt zich sterk voor werknemer en werkgever. Onze focus ligt op de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Dit proberen we te bereiken door de werknemer vooral te ondersteunen zelf de regie te nemen over zijn gezondheid. Wij zijn een jonge onderneming en hebben er zin in om het verschil te maken.

Wat ga je doen?
Je houdt je voornamelijk bezig met de verzuimbegeleiding. Jouw doelstelling is om arbeidsongeschikte medewerkers zo snel en goed mogelijk weer aan het werk te helpen waarbij je gaat aangeven wat een medewerker wel en niet kan en wat de mogelijkheden zijn voor re-integratie. Hierbij is het vooral belangrijk om aan te geven hoe de werknemer zelf de regie kan nemen.

Je werkt hierbij in teamverband nauw samen met de bedrijfsarts (onder taakdelegatie) en met een of meerdere arbo-professionals. Samen vormen jullie een ‘bedrijfsgezondheidsteam’ in de regio Randstad. Je hebt hier als Arboverpleegkundige veel vrijheid, autonomie en regelmogelijkheden.

Als Arboverpleegkundige geef je adviezen aan zowel de werknemer als aan de leidinggevende van de betreffende werknemer. Je beoordeelt de belastbaarheid en inzetbaarheid van de zieke medewerker. Je adviseert over het verminderen/oplossen van arbeid beperkende klachten, dan wel over optimale re-integratie. Daarbij ondersteun je de leidinggevenden op het gebied van verzuimproblematiek en duurzame inzetbaarheid. Je houdt wettelijke verplichtingen in de gaten en geeft organisatie breed advies over het voorkomen en beperken van verzuim. Je bent hierin een echte generalist.

Concreet ziet het er zo uit
Jouw werk is gericht op klanten in jouw omgeving waar je op locatie van de klant je werk uitvoert. Samen met de bedrijfsarts ondersteun je de organisatie in de uitvoering van het verzuimbeleid. Je houdt afwisselend met de bedrijfsarts spreekuur op de verschillende locatie en je onderhoudt hierbij het contact met de klant. Jij bent de vraagbaak van de organisatie voor re-integratie.

Wat vragen wij van jou?
Je bent geregistreerd als (arbo)verpleegkundige;
Je hebt aantoonbare ervaring als arboverpleegkundige binnen het vakgebied;
Je hebt een rijbewijs;
Je bent bekwaam met de Nederlandse taal zowel sprekend als schrijvend;
Je bent vaardig en behendig in je communicatie;
Je bent in staat om een duurzame relatie met onze opdrachtgevers op te bouwen;
Je houdt van samenwerken en je bent daarin een verbinder.

Wat bieden wij jou?
Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die we graag toelichten in een eventueel gesprek.
Een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheden en regelmogelijkheden, waarin je echt de ruimte hebt je eigen stempel te drukken.
Uitstekende werksfeer bij een enthousiaste en vooruitstrevende onderneming.

Hoe is de sollicitatieprocedure?
Stuur je sollicitatie naar karina.visser@laboritas.nl.
Wij waarderen het dat je met ons wilt kennismaken en we nemen spoedig contact met jou op.

Heb je vragen? Stel ze aan Jan Rens Klaarenbeek, stafarts/medisch adviseur (email janrens.klaarenbeek@laboritas.nl of mobiel 0633 31 75 74)