Nieuwsbericht

Training preventiemedewerker

Een gezonde en veilige werkomgeving. Laboritas biedt een complete ééndaagse training preventiemedewerker, met een persoonlijke aanpak, om verzuim te voorkomen.

9 mei 2024

Laboritas Academy afbeelding
Laboritas Academy afbeelding
Laboritas Academy afbeelding

Stap vooruit naar een veilige en gezonde Werkomgeving: Meld je nu aan voor de training preventiemedewerker bij de Laboritas Academy! 


Bij Laboritas zijn we ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op een gezonde en veilige werkomgeving. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en streven ernaar om samen met jou verzuim te voorkomen. Daarom bieden we een unieke kans aan om deel te nemen aan onze complete ééndaagse training voor preventiemedewerker.  

Wist je dat het bij wet verplicht is voor bedrijven om minstens één preventiemedewerker aan te stellen? Deze sleutelrol is van onschatbare waarde bij het verminderen van verzuim en het minimaliseren van beroepsrisico's binnen jouw organisatie. Of je nu een werknemer bent of een ondernemer, jij kunt een cruciale rol spelen in het waarborgen van een veilige en gezonde werkomgeving.  

Onze ééndaagse training, onder leiding van een ervaren Register Veiligheidsdeskundige, biedt jou de kans om zelfverzekerd en deskundig op te treden in deze rol. Leer over de Arbowet, risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E), bedrijfshulpverlening en effectieve communicatie, en zet je kennis in om actief bij te dragen aan een veiligere en gezondere werkplek voor jou en je collega's. 

Hier zijn de details van de training: 

  • Datum: 14 juni 2025 

  • Tijd: 09:00 – 16:00 uur

  • Locatie: Europalaan 16, Alphen aan den Rijn

  • Kosten: € 350,- per deelnemer (inclusief lunch en certificaat) 

Kun je niet op deze datum? Geen zorgen! Neem contact met ons op om te informeren naar andere beschikbare data. 


Geïnteresseerd?

Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je een e-mail sturen naar academy@laboritas.nl of bellen naar +31 85 00 22939.  

Bij Laboritas streven we naar het voorkomen van verzuim en het minimaliseren van risico's, met als doel een gezonde en veilige werkomgeving te creëren voor jouw organisatie. Laten we samen werken aan een werkomgeving waarin gezondheid en veiligheid voorop staan! 

Schrijf je vandaag nog in en maak een verschil voor jezelf en je collega's. 

Gezond samen, Altijd positief!  

Meer leren?

We staan voor je klaar