werkgever

Laboritas staat voor Positief – Samen- werkzaam en zijn een compacte innovatieve organisatie met alle Arbo Expertise in “eigen” huis. Vanuit betrokkenheid, korte lijnen en als team helpen wij dagelijks onze klanten en haar medewerkers met een gezonde organisatie en leefstijl.

Dit doen wij vanuit een professionele arbodienstverlening en met de visie Positieve Gezondheid.

Persoonlijke ontwikkeling, een goede werk- en privé-balans, plezierig samenwerken met collega’s/partners en veel FUN, staan centraal bij Laboritas.

Binnen Laboritas zijn er diverse mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben arts

Ben je basisarts en/of kom je uit een andere discipline? Dan kun je na een interne opleiding en veel training “on the job” aan de slag binnen de sociale bedrijfsgeneeskunde.

Onder supervisie van de bedrijfsarts voer je zelfstandig spreekuren. Ben je enthousiast over het vak Bedrijfsarts, dan kun je aansluitend de opleiding tot bedrijfsarts in.

Onze collega George is als zij instromer aan de slag gegaan bij ons. Lees hier zijn verhaal. 

Ik wil in opleiding 

Na de interne opleiding gegeven door onze Praktijkopleiders Asahi Oehlers, Robert van Gend en Jan Rens Klaarenbeek en nodige werkerving in de spreekkamer, kun je de opleiding tot bedrijfsarts volgen binnen Laboritas. Laboritas is opleidingsinstituut voor opleiding tot bedrijfsarts. 

Meer weten over de opleidingsmogelijkheden binnen Laboritas? Plan een speeddate in met onze praktijkopleiders!

Afbeelding33

Ik ben bedrijfsarts

Binnen Laboritas staan de Arboprofessionals centraal. Ruime normtijden, tijd voor overleg met werkgevers en collega’s om te sparren, maar ook om mee te denken aan nieuwe innovatieve diensten binnen de Arbobranche en ontwikkeling van onze organisatie.

Wil jij als bedrijfsarts in loondienst of als ZZP’er ons team komen versterken? Kom dan een kop koffie drinken met de oprichters van Laboritas.

Afbeelding22

Ik ben Arboprofessional

Alle expertise onder 1 dank. Wil je aan de slag als Arbo Professional in de verzuimbegeleiding en of Preventie, dan biedt Laboritas meerdere mogelijkheden.

Aan de slag als Casemanager, wat zijn de mogelijkheden?

ð  Casemanager verzuim in opleiding

Heb jij een passie voor mensen en gezondheid en wil je mensen graag coachen en begeleiden met duurzame re-integratie en werkgevers adviseren over een gezonde werkomgeving, dan kun je binnen Laboritas aan de slag als Casemanager verzuim.

Na een interne opleiding kun je doorstromen naar de opleiding Regie op verzuim.

ð  Casemanager ROV binnen Laboritas naast je werkzaamheden als casemanager op verschillende expertises ontwikkelen. Afhankelijk van jouw voorkeur hierin!

o   RCCM beroep en bezwaar

o   Positieve gezondheid

o   Train de trainer positieve gezondheid

o   Vertrouwenspersoon

o   Reïntegratie coach spoor2

o   Veiligheidskundige

Onze diensten

Preventie

De bedrijfsarts staat aan de basis van goed bedrijfsgeneeskundig advies.

Full Service Arbodienstverlening

De bedrijfsarts staat aan de basis van goed bedrijfsgeneeskundig advies.

Inzet Arboprofessionals

De bedrijfsarts staat aan de basis van goed bedrijfsgeneeskundig advies.

Positieve gezondheid

De bedrijfsarts staat aan de basis van goed bedrijfsgeneeskundig advies.