Certificering

V

1.2

-

Last edited on

Feb 26, 2024

Wat is ISO 9001 en waarom is het belangrijk?

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Het laat zien dat een bedrijf aan hoge kwaliteitsnormen voldoet. Voor jou betekent dit dat Laboritas altijd streeft naar de beste service en kwaliteit. Dit geeft vertrouwen en zekerheid dat je samenwerkt met een professionele partner.


De betekenis van SBCA-certificering

SBCA staat voor Stichting Beheer Certificatie Arbodiensten (SBCA) en richt zich op veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Met dit certificaat weet je dat Laboritas voldoet aan strenge eisen voor een veilige en gezonde werkomgeving. Dit is essentieel voor het welzijn van jouw medewerkers.


Voordelen van ISO 9001 en SBCA voor onze klanten

Door samen te werken met een ISO 9001 en SBCA gecertificeerd bedrijf, profiteer je van gestroomlijnde processen en een hoge betrouwbaarheid. Dit kan leiden tot minder verzuim en een hogere productiviteit binnen jouw bedrijf.


Hoe Laboritas met certificeringen jouw bedrijf ondersteunt

Laboritas gebruikt de richtlijnen van ISO 9001 en SBCA om jouw bedrijf te helpen met het creëren van een gezonde en veilige werkplek. Dit zorgt voor minder ziekteverzuim en helpt je te voldoen aan de wet- en regelgeving.


Neem contact op voor een gezonde werkomgeving

We nodigen je uit om contact op te nemen voor gratis advies over hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen. Bij Laboritas geloven we in 'gezond samen, altijd positief!' en kijken we ernaar uit om samen te werken aan een gezonde toekomst.

Bekijk hieronder onze ISO-9001 certificaat.

ISO