Werken bij Laboritas

Arbodienst abonnementen

Vacature casemanager

Passie voor gezondheid en re-integratie? Sluit je aan bij Laboritas als Casemanager Verzuim en maak het verschil in een dynamische rol met groeikansen. Solliciteer nu en versterk ons team!

Stethoscoop arts
Stethoscoop arts
Stethoscoop arts
People in the office
People in the office
People in the office
People in the office
People in the office
People in the office

Onze vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Arbo-arts (basisarts)

Bedrijfsarts

Casemanager

Case manager worden bij Laboritas

Casemanager Verzuim (32 – 40 uur)

Wil jij werkgevers helpen bij de re-integratie van hun medewerkers? Vind jij het leuk om als adviseur en sparringpartner werkgevers te ondersteunen bij het ontwikkelen van een gezonde werkomgeving, gebaseerd op onze visie van positieve gezondheid? En ben je op zoek naar een uitdagende baan waarbij je zowel op kantoor als vanuit huis kunt werken in een professioneel team? Dan zijn wij de perfecte match!

Bij Laboritas hebben we alle expertise onder één dak, zodat je als casemanager snel kunt schakelen met onze eigen experts en zo een optimale ondersteuning kunt bieden aan jouw klanten. Als casemanager ben jij de vaste contactpersoon van jouw klant, waardoor je hen door en door kent en met jouw persoonlijke aanpak altijd goed kan adviseren.

Laboritas Arbo groeit snel en is op zoek naar meerdere casemanagers voor de regio's Alphen aan den Rijn, Poeldijk en Deventer.

Wat ga je doen?

Initiëren en uitvoeren van beleid met betrekking tot verzuim en re-integratie, Wet Verbetering Poortwachter en duurzame inzetbaarheid.

 • Coördineren van re-integratietrajecten op basis van adviezen van de bedrijfsarts.

 • Beheren en begeleiden van verzuimdossiers in het kader van de Wet van Poortwachter voor werkgever en werknemer, inclusief het voeren van verzuimgesprekken.

 • Jouw klanten adviseren met behulp van Laboritas diensten voor een gezonde werkomgeving.

 • Flexibel werken op kantoor en vanuit huis, met regelmatige ontmoetingen met bedrijfsartsen en klanten in groepspraktijken.

Bij Laboritas hebben we alle experts onder één dak, zodat je als casemanager snel kunt schakelen en de beste ondersteuning kunt bieden. Je kunt hybride werken, waarbij je de mogelijkheid hebt om te werken op een van onze vestigingen in Alphen aan den Rijn, Poeldijk en omgeving Deventer, omringd door collega's met passie voor hun vak.

Wie zoeken wij?

 • Iemand met ervaring die stevig in zijn/haar schoenen staat en goed zelfstandig kan werken.

 • Bij voorkeur iemand die de opleiding regie op verzuim (ROV) heeft afgerond of een vergelijkbare opleiding heeft gevolgd.

 • Een communicatief vaardige en organisatorisch sterke persoon die diverse belangen kan afstemmen en aandacht heeft voor preventie en vitaliteit.

 • Iemand die op basis van klantkennis proactief adviseert en actief meedenkt over passende oplossingen.

Voldoe je nog niet aan alle eisen? Reageer toch! Bij Laboritas bieden we veel opleidingsmogelijkheden om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

Een dynamisch team van collega’s op een van onze locaties in Alphen aan den Rijn, Poeldijk of Deventer, met mogelijkheid tot thuiswerken.

 • Een marktconform salaris tussen de €3250 - €4500, afhankelijk van opleiding en ervaring. (32 – 40 uur)

 • Thuiswerkvergoeding, vakantiedagen, vakantiegeld, een goed pensioen, vergoeding voor registratie, diverse opleidingsmogelijkheden en gezellige teambijeenkomsten.

 • Onbeperkt heerlijke koffie en/of thee op kantoor, en de mogelijkheid om tijdens de lunchpauze een wandeling te maken met collega’s.

Interesse?

Stuur je sollicitatie naar karina.visser@laboritas.nl of bel 06 5136 0373. Voor meer informatie, bezoek onze website: www.laboritas.nl.

Interesse? Solliciteer direct!

Stuur je sollicitatie naar karina.visser@laboritas.nl of bel 06 5136 0373. Je kunt ook solliciteren door je motivatie en contactgegevens naar ons op te sturen via het onderstaande formulier. We komen zo snel mogelijk bij je terug en kijken er naar uit om je te leren kennen!

Neem contact op

Interesse? Laat het weten!

Neem contact op

Interesse? Laat het weten!

Neem contact op

Interesse? Laat het weten!

Adres

Europalaan 16
2408 BG
Alphen aan den Rijn

Adres

Europalaan 16
2408 BG
Alphen aan den Rijn

Adres

Europalaan 16
2408 BG
Alphen aan den Rijn